Книгу-хроніку «Битва за Ірпінь» продали на благодійному аукціоні
Поділитися


Книгу-хроніку «Битва за Ірпінь» продали на благодійному аукціоні

На концерті українського рок-гурту «Друга ріка» влаштували благодійний аукціон. Одним із лотів стала книга-хроніка «Битва за Ірпінь» Петра Щербини. Про це автор написав на своїй сторінці у фейсбуці.

З молотка було продано два англомовних примірники з автографами автора та учасників гурту. За них виручили 7 тисяч гривень. Ці та інші кошти, що вдалося зібрати під час аукціону, підуть на придбання медичного гелікоптера для евакуації військових з найбільш гарячих точок.

«Дякую кожному, хто долучається до збору Валерія Харчишина та «Другої ріки», — подякував Петро Щербина.

Нагадаємо, 27 січня 2023 року у Музеї історії Києва відбулась презентація книги «Битва за Ірпінь» Петра Щербини. У книзі видавництва «Саміт-книга» міститься щоденна хронологія подій в Ірпені з 24 лютого по 2 квітня 2022 року: боїв за місто та життя після його деокупації. Також у книзі зібрані враження про події в Ірпені 2022 року міністра закордонних справ Великобританії Джеймса Клеверлі, міністра оборони Нової Зеландії Пені Хенаре, президентки Греції Катерини Сакелларопулу, японського піаніста Темпей Накамура, головнокомандувача Збройних сил Литви Вальдемараса Рупшіса, французького кінорежисера-документаліста Філіпа Азуле.

Поділитися