Поділитися


Хатіко по-ірпінськи, або як працює Служба захисту та лікування тварин

Напевно, кожен хоч раз чув історію про вірного пса Хатіко, який більше 9 років чекав свого хазяїна. 7 травня в Ірпені сталася схожа, проте курйозна ситуація з мешканцем міста та його собакою Потапом.

Потап охороняв свого хазяїна, який у стані алкогольного сп’яніння відпочивав посеред вулиці. Небайдужі перехожі викликали швидку допомогу та представників правоохоронних органів, проте вірний пес Потап не підпускав нікого. Згодом довелось викликати відділ “Служба захисту та лікування тварин” КП Контроль благоустрою” i ГО “Зоозахист м.Буча”, аби посприяти у вирішення ситуації.

“Ми прибули на місце подій в повній бойовій готовності,але виявилось Потапа можна приманити звичайною сосискою.
Дуже повчально, пес охороняє свого власника при будь-якому стані , ось це і є вірність. Зі свого боку обіцяємо провести всі необхідні заходи для покращення долі цієї тварини. Дякуємо за співпрацю ГО “Зоозахист м.Буча”, які радо склали нам компанію”, – прокоментували представники Служби захисту та лікування тварин на своїй сторінці у Facebook.

Служба захисту та лікування тварин активно займається стерилізацією та вакцинацією, наданням екстренної медичної допомоги та лікування тварин, пошуком господарів та проведення бесід щодо способу вигулу тварин в межах міста тощо.


Прийом заявок здійснюється за адресою: м. Ірпінь, вул. Шевченка, 5; за номерами телефонів: +380983521502, +380631023501 або за лінком

Прийомний день з питань та надання консультацій у сфері поводження з тваринами
– щосереди з 10.00 – 12.00.

Слідкуйте за актуальними новинами Служби захисту та лікування тварин на офіційній сторінцій відділу у Facebook.

Поділитися