Поділитися


Х Міжнародна конференція Лакокраска.UA 2020 відбудеться в Ірпені

Лакокраска.UA зарекомендувала себе як провідний захід, який за 9 років відвідало понад 550 учасників з 20 країн для обговорення найбільш проблемних питань, з якими стикається лакофарбовий ринок України та Європи.

Керівники і провідні фахівці підприємств, які беруть участь у виробництві  ЛФМ України і Європи, матимуть можливість отримати актуальну інформацію про стан і динаміку розвитку ключових бізнес-показників галузі та знайти нові й підтримати наявні ділові контакти.

Конференція є ключовою подією в Україні, яка щорічно збирає на своєму майданчику більше 200 власників, керівників компаній та провідних спеціалістів та експертів – представників усіх ланок лакофарбового бізнесу для аналізу тенденцій розвитку галузі та перспектив зростання ринку ЛФМ. Захід пройде за підтримки Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, Асоціації українських виробників лакофарбової промисловості (АУВЛП), Конфедерації будівельників України (КБУ), Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів, Українського центру сталевого будівництва (УЦСС), Української Асоціації Меблевиків (УАМ). Основні розділи: архітектурні ЛФМ та індустріальні покриття Спеціальні розділи: покриття для транспорту, покриття для транспорту Детальна інформація щодо програми, спікерів, умов участі та складу делегацій на сайті конференції www.lakokraska.ua .

Поділитися