Поділитися


Ірпінські школярі стали призерами конкурсу науково-дослідницьких робіт МАН України

На Київщині оголосили результати ІІ (обласного) етапу конкурсу науково-дослідницьких робіт у наукових відділеннях «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство», «Математика», «Філософії та суспільствознавства». Четверо ірпінських школярів зайняли призові місця. Про це повідомила заступниця Ірпінського міського голови Юлія Устич.

ІІІ місце у секції «Кримськотатарська гуманітаристика» виборола учениця ІАЛ НУБіП України Анастасія Багінська, науковий керівник Шмарко Н.С. ІІІ місце у секції «Зарубіжна література» зайняла учениця ліцею №1 Лідія Степанова, науковий керівник Кантур Т.Б.

ІІІ місце у секції «Прикладна математика» зайняв учень ІЛІТу Кіріл Топал, науковий керівник Коник Р.В.

ІІІ місце у секції секція «Психологія» виборола учениця ІАЛ НУБіП України Яна Цимбаліста, науковий керівник Березинець С.К.

2024 04 03 19.04.47

«Щиро пишаємося досягненнями наших учнів! Дякую педагогам за їхню невтомну підтримку та великий внесок у підготовку учнів до участі у конкурсі. Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися, досліджувати та перемагати», — зазначила Юлія Устич.

Нагадаємо, вихованці Ірпінського ліцею інноваційних технологій показали найкращі результати на обласних олімпіадах з фізики та математики. В обласній олімпіаді з математики переміг Кіріл Топал. ІІІ місце зайняла Кіра Коцько. І місце в олімпіаді з фізики виборов Микита Колесніченко. ІІІ місце зайняла Ганна Дрозд.

На обласній олімпіаді з польської мови та літератури учні зайняли такі місця: ІІ місце — Софія Кісельова, учениця 10 класу Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» ім. З. Алієвої; ІІІ місце — Майя Корабель, учениця 9 класу Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» ім. З. Алієвої.

Окрім цього, школярі з Ірпеня стали переможцями та призерами ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у науковому відділенні «Мовознавство».

Поділитися