Поділитися


Ірпінська агенція розвитку: «В Ірпені створена максимально комфортна атмосфера для підприємців»

В Ірпені на Київщині створені максимально комфортні умови для старту та ведення бізнесу. Про це в програмі ITV «По суті» заявили організатори Економічного форуму «Бізнес поруч 2.0» – голова Ірпінської агенції розвитку, депутатка міськради Оксана Нечитайло та заступник голови Агенції, підприємець Дмитро Андрущенко. 

«У нашому місті створена максимально комфортна атмосфера для підприємців – для того, щоб вони мали змогу почати свою справу. Адже наш Ірпінський міський голова активно веде таку політику й закликає до цього всіх причетних до прийняття рішень. Ми маємо, по-перше, обов’язково забезпечувати реєстрацію місцевих підприємців саме в нашій громаді, і друге – ми створюємо й максимально рекламуємо варіанти оренди землі й комунального майна за доступними цінами. А в разі, якщо є можливість залучення різних мереж – українських і міжнародних – ми теж створюємо максимально всі можливі умови для того, щоб вони відкрили свою філію чи своє підприємство саме в нашому місті», – розповіла Оксана Нечитайло.

«Я абсолютно точно переконаний, що Ірпінь – це місто можливостей. Частка малого та середнього бізнесу в Ірпені – більше 30%. На відміну від деяких інших міст – сателітів Києва», – зазначив Дмитро Андрущенко.

Поділитися