Поділитися


Ірпінь відвідали молодіжні організації політичних партій Німеччини (відео)

Понівечені житлові будинки «Ірпінських Липок», вщент зруйнований приватний сектор, що поруч.  Керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міськради Дмитро Негреша вперше розповідає про воєнні злочини російської армії представникам партійних молодіжних організацій з Німеччини – консерваторам «Молодіжного Союзу» та молодіжці ліберальної партії.

Дмитро Негреша, керуючий справами виконавчого комітету ІМР:

«Тут була задіяна російською армією і  вистріляна найбільша кількість артилерійських снарядів, усіх можливих, зі сторони російської армії. Навіть застосовувалися фосфорні бомби».

Йоханес Вінкель, голова консервативної організації «Молодіжний Союз»:

«Звісно, ми в Німеччині бачили це все по телебаченню, але бути тут особисто і розмовляти з різними людьми — це звичайно зовсім інша історія».

Франциска Брендмен, голова ліберальної організації «Молоді ліберали»:

«Наприклад, я бачила фотографії з Ірпеня та Бучі. Але це дуже відрізняється – побачити це на власні очі і йти по вулиці, які були вкриті мінами. Я думаю,  була не готова до цього, але для мене було важливо це побачити».

Молоді консерватори і молоді ліберали Німеччини об’єдналися й приїхали до України разом, щоб показати, що молоде покоління Німеччини підтримує молоде покоління українців. Гості також зауважили,  що після побаченого на Київщині вимагатимуть від свого Eряду ще більшої допомоги Україні.

Йоханес Вінкель, голова консервативної організації «Молодіжний Союз»:

«Звичайно, ми розділяємо з українцями сильний біль через російську агресію. Але, я думаю найважливіше для нас — натиснути на німецький Уряд, щоб він допомагав Україні разом з європейцями та американцями. І це саме те, що я хочу зробити, повернувшись назад у Німеччину: чинити політичний тиск на німецьких політиків, щоб допомагати Україні настільки, наскільки ми зможемо».

Франциска Брендмен, голова ліберальної організації «Молоді ліберали»:

«Я думаю, ми спробуємо використати те, що дізнались тут, щоб побудувати ще тісніші мости між Україною і Німеччиною, і зробити підтримку сильнішою».

Поділитися