Поділитися


ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА “MOLODIST” РОЗПОЧАЛА БУДІВНИЦТВО ЖК “BURGUNDIA 3”

Інвестиційна група «MOLODIST» розпочала роботи на будівельному майданчику житлового комплексу «BURGUNDIA 3», де вже залили фундамент та здійснюють цегляну кладку.  

«BURGUNDIA 3» – новий проєкт інвестиційної групи «MOLODIST». Сучасний та зручний житловий комплекс комфорт-класу, що складається з 5 будинків (20 п’ятиповерхових та семиповерхових секцій) з сучасними швидкісними, безшумними  ліфтами, який ідеально підійде як молодим сім’ям з дітьми, так і літнім людям.Споруджують комплекс за цегляною технологією будівництва на основі монолітно-збірного фундаменту. Будинки утеплені мінеральною ватою, фасад – з декоративної штукатурки.Територія комплексу закрита від автомобілів та облаштована з урахуванням сучасних тенденцій: пішохідні доріжки, зони для відпочинку, ландшафтне озеленення, і звичайно ж, власний променад та центральна площа! Для дітей передбачені ігрові та спортивні майданчики. Для молодих і активних – зручний зв’язок з містом, розвинена інфраструктура в самому мікрорайоні. Для старшого покоління – тиша і спокій.

«BURGUNDIA 3» – тут є все для Вашого сучасного і комфортного життя, роботи та творчості!Додаткову інформацію про умови продажу та відповіді на інші запитання стосовно житлових комплексів інвестиційної групи «MOLODIST» завжди можна отримати у відділі реалізації нерухомості.

Інвестиційна група «Молодість» –  компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні  рішення  та  унікальні технології проектування  і створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси в Ірпені та інших населених пунктах Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “IRPIN City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також збудувала найкращі інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені.

Поділитися