Поділитися


Дизайн студія як приклад розвитку малого підприємництва в Ірпені

Ірпінь за останні роки з провінційного містечка перетворився в сучасне європейське місто. Тенденція прогресивного розвитку не оминула і сферу бізнесу. Все частіше, як для великих, так і для малих компаній, соціальна відповідальність стала не виключенням, а правилом. Дизайн-студія “Moon design studio” теж не стоїть осторонь.

Дизайнери «Moon» неодноразово розробляли концепти для різних соціальних заходів в Ірпені. Зокрема, – створили фірмовий стиль благодійно-спортивного фестивалю «Doбро Fest», який мав на меті збір коштів для онкохворої дівчинки.
Неодноразово створювали дизайн постерів для різних освітніх та просвітницьких проектів, зокрема для серії тренінгів від Благодійної організації «Платформа ерудитів» та різноманітних конференцій.

Окрім цього, студія сприяє розвитку молоді, безкоштовно створюючи інформаційні матеріали для популяризації різних ініціатив та проектів різного спрямування. Зокрема, створювали постери щодо інформування молодих людей з приводу працевлаштування – актуальних вакансій на ринку праці, можливостей для саморозвитку та підвищення кваліфікації, проектів громадських організацій.

Moon design studio завжди відкриті до співпраці та готові втілити найнереальніші задуми в життя.

Поділитися