Поділитися


Дистанційне навчання в Ірпені: карантин – не канікули

Другий тиждень поспіль Ірпінські заклади загальної середньої освіти працюють у віддаленому режимі з елементами дистанційного навчання. Для якісного освітнього процесу, ефективного зворотнього зв”язку кожен заклад має свою стратегію, де педагоги використовують різні форми та методи, сайти, платформи, соціальні мережі тощо.

Так, на період карантину, учителем трудового навчання та інформатики Ірпінської ЗОШ №14 Владиславом Козирем був створений сайт на платформі Google (англ. GoogleSites) — спрощений безкоштовний хостинг(“Хо́стинг (англ. hosting) — послуга, що включає надання дискового простору, підключення до мережі та інших ресурсів для розміщення фізичної інформації на сервері, що постійно перебуває в мережі (наприклад Internet”).) на базі вікі-рушія. Дозволяє за допомогою технології wiki зробити інформацію доступною для людей, які потребують її швидкої подачі. Користувачі сайту можуть працювати разом, додавати інформацію з інших додатків Google, наприклад Документи Google, Календар Google ,посилання, YouTube, текстові блоки тощо.


Сайт простий у використанні, ним можуть скористатися і учні і батьки. На головній сторінці інструкція щодо роботи з сайтом, перелік усіх класів та предметів де містяться навчальні матеріали та завдання: https://sites.google.com/view/school14irpin/главная-страница.

Усім учителям було проведено інструктаж та індивідуальне роз’яснення стосовно роботи з даним сайтом для використання елементів дистанційного навчання.

Юпро це інформує Управління освіти і науки Ірпінської міської ради

Поділитися