Поділитися


Чи скоротять і на скільки штат Ірпінської міськради?

Депутати Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя» ініціювали скорочення чисельності штату виконавчого комітету ІМР на 38 одиниць. Зараз у виконкомі ІМР числиться 138 штатних одиниць.

«Зазвичай у виконкомі Ірпінської міськради працювали плюс-мінус 100 осіб. Зараз є 138 ставок! Ну і ситуацію по зарплатах ми всі бачимо. 60, 80, 120, 200 тисяч в місяць – це не є нормально. Ми пропонуємо скоротити частину ставок, відкорегувати фонд оплати праці і таким чином зекономити великі кошти, які ми можемо використати за іншими напрямками, наприклад спрямувати на закупівлю дронів», — прокоментував голова фракції Олександр Пащинський.

Photo 2024 03 27 12 39 28
Photo 2024 04 03 18 14 06
Photo 2024 04 03 18 14 32

Проєкт рішення про скорочення чисельності штату, запропонований фракцією «НО» був поданий на розгляд бюджетної комісії. Також свій варіант проєкту рішення подав і міський голова Олександр Маркушин.

«Є така пропозиція і я її частково підтримую. Пропоную скоротити 17 штатних одиниць, а також дві ставка заступників міського голови», — зазначив мер на засідання бюджетної комісії.

Жоден із проєктів рішень не був підтриманий більшістю членів бюджетної комісії. Тому чи буде скорочено чисельність штату ІМР, на скільки, а головне – чи будуть винесені ці проєкти рішень на розгляд сесії міськради – дізнаємося вже завтра.

Нагадаємо, Ірпінська міська рада оприлюднила інформацію про отримання зарплат, премій та матеріальної допомоги працівниками виконкому ІМР. Це підтвердило факти нарахування необґрунтовано завищених зарплат, про які днями стало відомо.

Поділитися