Поділитися


Біля залізничного мосту в Ірпені встановили 10 щитів із попередженнями про небезпеку

Навколо залізничного мосту в Ірпені встановили 10 щитів із попередженнями про небезпеку та заборону проходу в цю зону. Протягом вересня там також установлять камери відеоспостереження та гучномовці. Про це повідомила ірпінська «Муніципальна варта».

«Продовжуємо реалізацію спільних безпекових заходів разом з регіональною філією (“Укрзалізниці”) “Південно-Західна залізниця” на залізничному мосту через річку Ірпінь. Днями було встановлено 10 щитів з інформацією заборонного характеру. Отже, станом на сьогоднішній день встановленно паркан з обох сторін, демонтовано залізні сходи, розміщено інформативні вивіски про заборону та небезпеку. У вересні, після проведення тендерних процедур закупівлі, “Муніципальна варта” приступає до встановлення камер відеоспостереження та облаштування системи оповіщення через гучномовці», – повідомляється на сторінці комунального підприємства у фейсбуці.

У «Мунварті» відзначили, що «місто разом з “Укрзалізницею” роблять все можливе, щоб убезпечити дітей», проте найбільша відповідальність за їхню безпеку все ж лежить на дорослих містянах, насамперед на батьках. «Говоріть з дітьми про смертельну небезпеку. Навчайте дітей. Робіть зауваження. У разі виявлення громадян, особливо дітей, в заборонній зоні залізничного мосту в будь-який час доби повідомляйте до чергової частини “Муніципальної варти” за номерами (073) 07-00-557 або (04597) 60-400», – закликали автори повідомлення.

Нагадаємо, на початку квітня 14-річний підліток постраждав на залізничному мосту, коли спробував зробити там селфі. Він виліз на конструкцію мосту на висоту близько чотирьох метрів. Від ураження струмом хлопець втратив свідомість і впав на колії. У нього були опіки 40% поверхні тіла та перелом стегна.

18 червня, потрапивши під поїзд, на мосту загинув семикласник Ірпінського академічного ліцею.

Представники Ірпінської міськради та «Укрзалізниці» виробили спільний план дій, покликаних запобігти новим нещасним випадкам. У середині липня навколо мосту встановили огорожу та демонтували сходи.

Поділитися