Поділитися


Антон Головенко обговорив питання пільг для родин загиблих захисників у Міністерстві у справах ветеранів

Депутат Ірпінської міськради Антон Головенко зустрівся із першим заступником Міністра у справах ветеранів Олександром Порхуном. Вони обговорили питання пільг та виплат для родин загиблих захисників. Про свій візит Антон Головенко написав на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, законопроєкт стосовно родин загиблих уже прийнято, однак є ще дуже багато роботи у цього напрямку.

«По кожному військовому потрібно готувати пакет документів. І ми з Діаною Бондар будемо максимально сприяти цьому процесу. По військовослужбовцях, які були кадровими або мобілізованими все максимально зрозуміло. По хлопцях, які загинули в складі ДФТГ, будемо максимально збирати всі документи та все, що потрібно для оформлення пільг та виплати грошової компенсації», — зазначив Антон Головенко.

Варто зауважити, що депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко та директорка Територіального центру соцобслуговування Діана Бондар опікуються родинами загиблих воїнів в Ірпінській громаді.

Нагадаємо, наразі триває збір коштів на дрон DJI MAVIC 3T для ротно-тактичної групи «Ірпінь», бійці якої наразі боронять Бахмут. Долучитися до збору можна ТУТ.

Поділитися