Поділитися


Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією «UAdvise» (відео)

Молодіжний парламент Ірпеня продовжує залучати різні організації до співпраці. Цього разу меморандум про співробітництво підписали із Освітню академією «UAdvise».

Анна Осмоловська, докторка філософії з політології, заступниця директора Освітньої академії «UAdvise»:

«Ми — приватний освітній заклад, який надає послуги, проводить навчання, тренінги для молоді, корпоративні навчання для різних підприємств, щоб надати сучасні, актуальні, гнучкі знання».

Співпраця почалася з лекції в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій. Докторка філософії з політології та заступниця директора освітньої академії Анна Осмоловська розповіла ліцеїстам про імідж України в світі та публічну дипломатію.

Анна Дрозд, учениця Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

«Я б хотіла, щоб у нашому закладі освіти проводилося більше таких лекторіїв. Вони дуже гарно розвивають учнів. Можливо, для когось це — просто змога піти з уроків. Але, наприклад, для мене і, вважаю, для більшості учнів це —можливість поспілкуватися з дуже розумними людьми».

Тож на запит юнацтва Молодіжний парламент планує розширювати свою співпрацю з освітньою академією «UAdvise».

Олександра Ільніцька, президентка Молодіжного парламенту Ірпеня:

«Будемо проводити тренінги, курси по психології, бізнесу, корпоративному навчанню. Можливо навіть якісь і міжнародні організації будуть також до нас долучатися і ми будемо спільно реалізовувати ці проєкти. Я думаю, що ці заходи будуть проходити у новому молодіжному просторі Ko_Laba, який зовсім скоро відкриється в Ірпені».

Поділитися