Поділитися


ЖК «BURGUNDIA» ВІД ТОВАРИСТВА «ВІДВАЖНИХ» ОТРИМАВ БУДІВЕЛЬНУ ПРЕМІЮ IBUILD-2022 У НОМІНАЦІЇ «ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС КИЇВЩИНИ»

За результатами діяльності у 2022 році житловий комплекс «BURGUNDIA» від товариства «Відважних» отримав головну будівельну премію України«UKRAINIAN SPECIAL BUILDING AWARDS IBUILD 2022» у номінації «ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС КИЇВЩИНИ». Урочиста церемонія нагородження переможця відбулася 27 грудня у Києві. Захід організовано Конфедерацією будівельників України спільно з БФ “Батальйон Волонтер”.

«Це був найбільш складний рік для міста-героя Ірпінь. Але ми не лише здали житловий комплекс BURGUNDIA, а й зуміли його швидко відновити і вручити ключі інвесторам.Засновники нашої компанії разом з мером Ірпеня Олександром Маркушиним єдиною командою під час воєнних дій щодня працювали над перемогою та звільненням Київщини. Дякуємо Конфедерації будівельників України за цю почесну нагороду, ми завжди будемо виправдовувати високий рівень довіри!», – зазначила головний менеджер товариства ВІДВАЖНИХ Вікторія СІВКО, отримуючи почесну нагороду.

Премія IBUILD заснована Конфедерацією будівельників України. Нею відзначають найкращих представників будівельної галузі та ринку нерухомості, найкращі будівельні й девелоперські компанії, об’єкти та проєкти поточного року. 

Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Лише в минулому році на 9 місяців раніше товариство «Відважних» здало житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручило ключі інвесторам від власних квартир житлового комплексу «Novator Irpin». Цього року компанія вручила ключі від ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені.

Поділитися