Поділитися


Як дістатися в Ірпінь

ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ

І сьогодні залізниця  залишається одним із основних засобів сполучення Ірпеня зі столицею. Зі станції «Ірпінь» до станції «Святошино» можна дістатися всього за 15 хвилин. Електрички курсують кожні півгодини, а у час пік запроваджено «човниковий рух» додаткових модернізованих електропоїздів, що вдвічі скорочує інтервал між поїздами.

Ірпінь із Києвом з’єднують також 4 автобусні маршрути. Ними можна дістатися до станцій метро: «Академмістечко» – автобуси №392, №420, №422,  «Оболонь» і «Мінська» – автобус № 395.

КАРПУЛІНГ

Все більшої популярності в Ірпені набирає карпулінг. Мешканці міста знаходять собі попутників за допомогою інтернет-сервісів і обирають оптимальний маршрут для всіх учасників поїздки, підлаштовуючись під основний маршрут власника авто. Зазвичай, такий спосіб пересування є зручнішим і не набагато дорожчим за маршрутний автобус.

www.poputka.ua

www.blablacar.com.ua

ВЕЛОШЛЯХИ

Щоб виховати масову велокультуру, Амстердам витратив десятиліття. А в Ірпені пересадити мешканців на велосипеди вдалося всього за кілька років.  На двоколісному коні можна об’їздити усі зелені зони Ірпеня. Вони облаштовані сучасними велодоріжками і велопрокатами. Всього по місту збудовано понад 30 км велодоріжок, а у майбутньому планується будівництво кільцевої велодоріжки до метро «Академмістечко».

Команда БГ “Синергія” також підтримує розвиток велокультури в Ірпені. Дружній колектив регулярно проводить акцію “Велосипедом на роботу”, пропагуючи збереження екології та здоровий спосіб життя.

Поділитися