Поділитися


Володимир Карплюк закликав виробників, постачальників і реалізаторів будматеріалів допомогти Ірпеню (відео) 

Сьогодні, в День Ірпеня, співзасновник Фонду відновлення міста Володимир Карплюк звернувся до всіх компаній, які є виробниками, постачальниками та реалізаторами будівельних матеріалів, із проханням допомогти Ірпеню.

«Моє звернення – про місто-Герой Ірпінь, який зупинив ворога на шляху до столиці, але зазнав майже повної руйнації соціальної, а найголовніше на сьогодні – житлової інфраструктури. Моє звернення з проханням про допомогу тисячам ірпінських родин, які залишилися без даху над головою. Кожен, хто може передати Ірпеню будівельні матеріали, має знати – наші люди сьогодні потребують Вашої допомоги», – йдеться у зверненні, розміщеному на фейсбук-сторінці й на телеграм-каналі Карплюка.

Він зазначив, що в Ірпені знищено 119 багатоповерхових і майже півтори тисячі приватних житлових будинків, унаслідок чого понад 16 тисяч містян залишилися без житла.

«Попереду – холодна осінь. Потім – ще більш холодна зима. Першочерговим завданням для нас є відновлення дахів та консервація від опадів будинків, які ще мають шанс на реконструкцію. Я закликаю усіх небайдужих теж не стояти осторонь та допомогти Ірпеню відновитися», – наголосив Карплюк.

Він назвав основні матеріали, які потрібні ірпінцям. Це деревина для перекриття дахів, металочерепиця, мінеральна вата, пенопістирол, профнастил, покрівельний герметик, цегла, гідробар’єр, кабель ВВГ-П, металопластикові вікна, цементно-вапняна штукатурка, труба теплої підлоги, двері, плитка, гіпсокартон, газоблок, фасадна штукатурка, металопрофіль, клей для газоблоку, цвяхи тощо.

«Друзі, залишаю вам контакт представника Фонду відновлення Ірпеня – вона зробить все, щоб ви могли швидше нам допомогти: Ірина Кравчук, +380674428511», – додав співзасновник Фонду.


Нагадаємо, раніше Фонд відновлення Ірпеня опублікував контактну інформацію для охочих допомогти у відбудові міста.

Поділитися