Поділитися


В Україні вже зафіксували 47 випадків COVID-19

Станом на вечір 21 березня в Україні зафіксовано 47 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, повідомляє Міністерство охорони здоров’я.

6 інфікованих сьогодні виявили в Києві.  

Загалом у столиці — 9 підтверджених випадків COVID-19.

Водночас мер Києва Віталій Кличко заявив, що сьогодні в місті зареєстровано 7 нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу.

«Сьогодні під вечір ми отримали лабораторно підтверджені тести двох жінок – 29-ти та 39-ти років – та п’яти чоловіків у віці від 31 до 50 років. Загалом на сьогодні в столиці — 10 зареєстрованих випадків захворювання на COVID-19. Восьмеро киян були інфіковані в європейських країнах – переважно у Франції та Німеччині. Два випадки – місцеве зараження від хворих із Житомирської області та Києва. Із 10 хворих п’ятеро лікуються в Олександрівській клінічній лікарні столиці. Інші п’ять перебувають на самоізоляції та отримують лікування вдома під наглядом лікарів», – цитає Кличка сайт Київради.

Як повідомлялося, вчора Кабінет Міністрів прийняв рішення про встановлення в Києві, а також у Дніпропетровській та Івано-Франківській областях режиму надзвичайної ситуації.

Вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України дослідила майже 800 зразків. Також працюють регіональні лабораторії.

Нагадаємо, житель Чернівців, якому вперше в Україні встановили діагноз COVID-19, одужав, його виписали з лікарні.

Три випадки захворювання в Україні стали летальними.

Поділитися