Поділитися


В Україні відбулася прим’єра мультфільму “Історія іграшок 4”

19 червня в кінотеатрі «Оскар» (БФК Gulliver) відбулася гала-прем’єра анімаційної пригоди – «Історія іграшок 4». Мультфільм вже є на екранах кінотеатрів «Перун» в Ірпені.

В українському дубляжі приєдналися і українські зірки: Олександра Заріцька, солістка гурту KAZKA та Григорій Решетник. Олександра Заріцька дебютувала у дубляжі як нова героїня – офіцер Смішанка Мак-Веснянка. Григорій Решетник озвучив татка головної героїні Бонні.

Про фільм: Дітворі завжди потрібні всякі дрібниці для розваг, які навіть для цього не були призначені. Базз Лайтер, Вуді й усі їхні друзі ще сумують за своєю минулою власницею Енді, яка пішла до коледжу. Але й маленька Бонні їх не ображає. Дівчинка зовсім недавно пішла в садочок, де знайшла собі нових друзів й улюблену іграшку – і це ложко-вилка. Її це дуже зачіпає, адже він призначений для їжі, а не для ігор. Коли сім’я Бонні переїжджає, вилка вирішує втекти. Ковбой Вуді не може залишити дівчинку без улюбленої іграшки, тому кидається за нею. Це буде велика пригода.

Поділитися