Поділитися


В Ірпінській бібліотеці відкриється безкоштовна коворкінг-зона з безперебійним інтернетом (відео)

Завтра в Ірпінській міській бібліотеці на вулиці Шевченка, 3-А відкриється безкоштовна коворкінг-зона для тих, хто працює онлайн і кому для роботи потрібен безперебійний інтернет. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Олександр Маркушин.

Він розповів, що у приміщенні бібліотеки організовано 40 місць для роботи з ноутбуками з доступом до мережі Wi-Fi та можливістю підзарядки ґаджетів у періоди відключень електроенергії. Також буде можливість скористатися окремою кімнатою для онлайн-зустрічей та перемовин (за попереднім записом в адміністрації бібліотеки).

Коворкінг працюватиме з вівторка до п’ятниці включно з 9:00 до 17:00.

Крім того, у фоє бібліотеки з понеділка по суботу з 9:00 до 17:00 буде діяти окремий пункт підзарядки телефонів та інших ґаджетів із доступом до Wi-Fi.

«Щиро вдячний надійному партнеру Ірпінської громади – інтернет-провайдеру “Dominet” за допомогу в організації цього дуже потрібного для наших мешканців простору. Також висловлюю вдячність начальниці відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради Євгенії Антонюк за підготовку до відкриття коворкінгу для жителів і підприємців Ірпінської громади», – підкреслив Олександр Маркушин.

Поділитися