Поділитися


В Ірпінь до Державного податкового університету приїхав американський режисер Роберт Джей «Боббі» Рот

Відомий американський режисер Роберт Джей «Боббі» Рот днями завітав до Державного податкового університету в Ірпінь. Разом зі своєю командою він документує наслідки окупації в Україні, щоб показати правду всьому світові. Про це написали на сторінці ДПУ у фейсбуці.

Боббі Рот відзняв безліч кадрів в університеті, а також поспілкувався з в. о. ректора Дмитром Серебрянським, який розповів йому історію навчального закладу та що тут відбувалось під час окупації у березні минулого року.

«Режисер і його команда були вражені картиною руйнацій. Адміністрація Податкового університету дякує представникам інших країн, небайдужим до подій в Україні, які не бояться приїжджати, висвітлювати дійсність й розповідати правду у своїх країнах!», — написали у ДПУ.

Роберт Джей «Боббі» Рот працював над різними кінопроєктами, зокрема над «Поліція Маямі», «Беверлі Хіллз, 90210», «Думати як злочинець», «Менталіст», «Скорпіон» та інші.

Нагадаємо, раніше Державний податковий  університет відвідав президент американського благодійного фонду «DTCare» Марко Груель. Мета його візиту — реалізувати на базі ДПУ арт-терапевтичний проєкт для дітей та підлітків.

Поділитися