Поділитися


В Ірпені засяяла головна новорічна ялинка

Скандування на центральній площі Ірпеня:

«Один, два, три – ялинонько, світи!»

Олександра Страдецька, журналістка:

«Зворотній відлік до Нового року розпочато! На головній площі Ірпеня нарешті засяяла 16-метрова ялинка-красуня. Дивовижну атмосферу не псує навіть дощ. І дорослі, і малеча з нетерпінням чекають на зустріч із головним чарівником цього вечора!»

Святий Миколай:

«Саме з сьогоднішнього дня Новорічно-Різдвяні свята лишень починаються! Святий Миколай підготував для вас багато подарунків. А навзаєм від вас я чекаю посмішку та теплоту ваших маленьких сердець».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Хочу побажати вам усім любові й здоровʹя. Я впевнений, що наші дітки в цьому році слухалися дорослих, своїх викладачів у школах та вихователів у садочках. Бажаю вам у наступному році так само слухатися, а святий Миколай обовʹязково вас привітає, зробить диво і подарує подарунок. Усіх зі святом, усіх дуже люблю!»

У дивовижне свято Миколая не обійшлося без справжніх чудес. Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «Molodist» вручили три грошові сертифікати на суму 5 тисяч гривень сімʹям і дітям, які потребують підтримки. Два сертифікати – для ірпінських родин, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, і один – для дитячого стаціонару Ірпінської лікарні.

Марія Філімонюк, представниця Інвестиційної групи «Molodist»:

«Сьогодні долучилися до такого свята і хочемо власним прикладом показати, що потрібно творити диво і надихнути інших. І потрібно творити диво не тільки сьогодні, у свято, а й кожного дня».

Цього ж вечора відкрилася чарівна Резиденція Святого Миколая. У гості до Чудотворця прийшли сотні малюків. Декламували вірші, а натомість отримували солодкі смаколики. Тут же встановили скриньку Новорічної пошти. Через неї малеча може надіслати листи Дідові Морозу. У такій дивовижній атмосфері безтурботними дітьми себе відчули навіть дорослі.

Віта, мешканка Ірпеня:

«Свято дуже чудове, дітям дуже подобається. Ми он Миколаю лист написали – дуже гарна ідея. Вдома писали, йому (синові) було цікаво, подарунок замовив – і тепер я знаю, що дитині купляти!»

Олександр, мешканець Києва:

«Я сам проживаю в місті Києві, але вже задумався над тим, щоб сюди переїхати. Мені дуже подобається. Подобається організація соціального дозвілля, ставлення до містян, мені подобається, як мер ставиться до цього всього. Тому я люблю це місто!»

Під час свята на площі ніде було ступити. Всюди танцювали, співали та розважалися. Місцева малеча веселилася від душі. Весь вечір для неї працювали безкоштовні атракціони.

Іра, мешканка Ірпеня:

«Свято дуже класне, тому що тут дуже весело й цікаво. Сьогодні мені святий Миколай приніс дуже гарні подарунки – солодощі та багато-багато сережок».

Поліна, мешканка Києва:

«Місто Ірпінь – це таке місто, де немає поганого місця. Тут лише атмосфера щастя, і тут душа дійсно відпочиває. І де б я не була – мені просто всюди подобається! Адже це місто моєї любові».

Якщо ви та ваші дітки через якісь обставини не потрапили на святкування – не біда. Новорічна ялинка сяятиме яскравими вогнями майже до кінця зими. До 27 грудня включно з 16-ї до 19-ї працюватиме Резиденція Святого Миколая та Новорічна пошта.

Євгенія Антонюк, керівниця відділу культури, національностей та релігій ІМР:

«Сьогодні щиро вас вітаємо! Будемо раді бачити вас на центральній площі Ірпеня і в Новорічну ніч, і у всі свята! Давайте зустрічатися, створювати настрій, творити добрі справи не тільки у святкові дні, а щодня. Будемо добрішими, будемо любити й цінувати одне одного! Бажаю всім добра!»

Поділитися