Поділитися


В Ірпені з благодійним концертом виступить унікальний український гурт «ЯРРА»

Цієї суботи, 27 травня, в Ірпені відбудеться благодійний вечір етно-фолк року. На ньому виступатиме унікальний український гурт «ЯРРА». Під час концерту збиратимуть кошти на авто для військових.

Музичний гурт «ЯРРА» працює у жанрі синтез етно-року. Учасники гурту поєднують у своїх виступах незвичні образи та унікальне звучання інструментів різних народів світу. Зокрема, ірландські бузукі, індіанську флейту, дримбу, калімбу, сопілку та ще багато інших незвичних музичних інструментів.

«За більш ніж 15 років «ЯРРА» зібрали кращі образи та традиції української культури, побували на численних фестивалях та конкурсах, випустили три альбоми «Ветер песчаных бурь» , «Казки на ніч», та «Digital Wigwam», увічнили себе в Книзі рекордів України та стали натхненням для компаній National Geographic, Channel, MTV, The Wall Street Journal», Discovery, BBC, ABC, History», — розповідають організатори заходу.

Вечір етно-фолк року пройде у пабі «Микулин» за адресою: вулиця Северинівська, 105Л. Початок о 19.30. Вхід вільний з донатом у каску (будь-яка сума).

Під час благодійного виступу організатори збиратимуть кошти на авто для роти вогневої підтримки 206-ого БТРО 241-ої бригади.

Нагадаємо, у суботу, 27 травня, в Ірпені також відбудуться мистецька акція та концерт заслуженого артиста України Івана Пилипця і гуртів «Форпост» й «Остра Тирнина». Захід присвячують Дню Героїв України, який щорічно відзначають 23 травня.

Поділитися