Поділитися


В Ірпені провели навчання тренерів українських шкіл Фонду «Реал Мадрид»

Три дні захопливих тренувань, лекцій, обміну досвідом та покращення професійних навичок. Такою була програма перебування в Ірпені тренерів, які працюють у соціально-спортивних школах Фонду «Реал Мадрид» в Україні. Курс із футбольної методології для них провів методист із Іспанії Ігнасіо Абаскаль.

Адам Семків, головний спортивний координатор соціально-спортивних шкіл Фонду «Реал Мадрид» в Україні:
«До нас приїхав головний методист Фундації “Реал Мадрид” Ігнасіо Абаскаль для того, щоб покращити наші навички в методології викладання, підвищити кваліфікацію тренерів і взагалі для покращення розуміння самої суті й філософії Фундації».

На навчання зібралися молоді й досвідчені тренери з Ірпеня, Тернополя, Хмельницького та Києва.

Юрій Фроленков, тренер соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» у Хмельницькому:
«Хочеться отримати більше оцього передового педагогічного досвіду, запозичити щось нове. Такі тренінги корисні, необхідні, тому що самоосвіта є безперервною».

Михайло Оліяр, тренер соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» у Тернополі:
«Ми пробуємо всі нові знання, навички застосовувати в роботі зі своїми дітьми, щоб вони ще краще і навчался футболу, і краще розуміли цінності, які несе Фонд “Реал Мадрид” дітям».

А основні цінності Фонду – рівність, командний дух, мотивація, толерантність, самооцінка, взаємопідтримка та повага. Саме цьому, крім спорту, і навчають вихованців соціально-спортивних шкіл. Протягом останніх 7 місяців вихованці ірпінської школи змагалися за мотиваційні браслети цих семи цінностей. І серез 132 дітей усі браслети зібрали тільки 9. Нагорода для них – 5-денна подорож в Іспанію, знайомство з футболістами «Реал Мадриду» та гра з іспанськими вихованцями соціально-спортивної школи.

Радислав, вихованець соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:
«Коли я прийшов додому, мені мама говорить: “Ти летиш в Іспанію”. І я зі сльозами, на радощах кажу: “Так, добре, я буду тренуватися ще більше!”»   

Данило, вихованець соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:
«Я чув, що в нас будуть товариські матчі з іншими групами з Мадриду. І я сподіваюся, що познайомлюся з усіма іспанцями, які будуть у цих групах, і ми в подальшому будемо також спілкуватися».

Головними спонсорами поїздки дітей до Мадриду є засновники школи – Фонд «Реал Мадрид» та громадська організація «Епіцентр – дітям». А навчання тренерів в Ірпені організували за підтримки Інвестиційної групи «Molodist» та міської ради.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ми від нашого міста організували проживання, харчування і надали всі можливі умови для проведення такого семінару. Я впевнений що це корисно, наші тренери почнуть трошечки по-іншому, по-новому навчати наших дітей. Це дуже корисний був семінар».

Поділитися