Поділитися


В Ірпені проведуть великі навчання з територіальної оборони

Сьогодні під час візиту в Ірпінську міськраду голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрія Клочка обговорювалося проведення в місті великих навчань із територіальної оборони, а також перспектива долучення громади до нової масштабної президентської програми. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Сьогодні Ірпінь відвідав добрий друг нашої громади – народний депутат України Андрій Клочко. Він порадував гарними новинами про те, що ми зможемо взяти участь у черговій масштабній президентській програмі. У якій саме – скоро повідомлю. Також спільно із начальником Бучанського районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки майором Олексієм Чумаком та начальником нашої “Муніципальної варти” Миколою Ковальчуком обговорили проведення в Ірпені найближчим часом великих навчань із територіальної оборони», – зазначив мер на своїй сторінці у фейсбуці.

«Чудово, що маємо підтримку в цьому питанні на такому високому рівні. Дякую Андрію Андрійовичу за всебічну підтримку Ірпінської громади та постійне сприяння у її розвитку! Для нас це дуже цінно!» – підкреслив Маркушин.

Поділитися