Поділитися


В Ірпені буде ще одна Арт-студія живопису

В Ірпені починає працювати Арт-студія живопису Тетяни Філатової. Заcновниця сама працює у своїй студії. Проводить художні курси для охочих навчитися малювати.

Тетяна Філатова, засновник Студії живопису “Арт-студія 46”:
“Природа передмістя, чисте повітря, особлива атмосфера надихають на цікаві мистецькі проекти, а також відкриття нових талантів серед місцевих жителів.”

Тетяна народилася в Криму, а саме у місті Сімферополь, в родині видавців-поліграфістів. У 1992 р. закінчила художньо-графічний факультет Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського в Одесі. Після закінчення вузу працювала в сімейному видавничому бізнесі як дизайнер, потім арт-директор і директор видавництва. Співпрацювала з авторами книг як художник-ілюстратор, брала участь в художніх виставках, що проходили в Криму.

У 2014 році переїхала до Києва, де продовжила роботу над власними та спільними проектами. Тісно співпрацює з київським видавництвом “Рідна мова”. За кілька років вийшло чимало книг з ілюстраціями і дизайном Тетяни Філатової. Серед них трилогія “Манюня”, “З неба впали три яблука” відомої сучасної письменниці Наріне Абгарян, та ін. В даний час йде робота над ілюстраціями до книги Льюїса Керролла “Аліса в Країні чудес”.

Роботи Тетяни Філімонової, засновника Студії живопису “Арт-студія 46”


Студія живопису “Арт-студія 46” в соціальних мережах:

Instagram (сторінка засновниці студії) – https://www.behance.net/tatiana_filatova?fbclid=IwAR1Ap-ZyivrVUWxOyVz5Wh4m5yiSD4f0BaLZbCm71q8Ti87I1KpQRU05cVk

Facebook (сторінка арт-студії живопису) –
https://www.facebook.com/art.studio.46.irpen/

Поділитися