Поділитися


У стаціонарі Ірпінської центральної лікарні працюватиме КТ

Швидше і точніше встановити діагноз, призначити правильне лікування та врятувати життя. Саме це допоможе робити медикам апарат комп’ютерної томографії. Уже з грудня він запрацює в стаціонарі Ірпінської центральної лікарні, що в Бучі.

Антон Довгопол, директор Ірпінської центральної міської лікарні:
«Ми робимо істотний крок у розширенні спектру медичних послуг, які ми зможемо надавати. Для жителів нашого регіону, звичайно, буде покращення, тому що найближчий апарат компютерної томографії знаходиться в Ірпені, і, на жаль, не завжди пацієнта, який перебуває на стаціонарному лікуванні, зручно везти в Ірпінь для обстежень».

Тепер же пацієнти стаціонару зможуть обстежуватися на місці й робитимуть це безкоштовно. Для всіх інших діятимуть ринкові цини.

Антон Довгопол:
«Апарат буде встановлено в рамках державно-приватного партнерства. Лікарня буде заробляти кошти на тому, що вона здає в оренду приміщення. Плюс, звичайно, буде існувати соціальний пакет для мешканців нашої громади і для мешканців сусідніх громад».

Для повноцінної роботи апарату КТ вже майже все готово. Лікарі в очікуванні, адже раніше такого обладнання тут не було ніколи.

Володимир Левчук, завідувач багатопрофільного стаціонару Ірпінської центральної міської лікарні:
«Воно дасть нам змогу оперативно реагувати на зміни в організмі по різних нозологіях – починаючи від травми, кінчаючи захворюваннями, робити висновки, приймати рішення, лікувати й вертати пацієнта в соціум, до роботи, до нормального життя».

Поділитися