Поділитися


Товариство “ВІДВАЖНИХ” відзвутувало про хід будівництва житлового комплексу “BURGUNDIA”

Товариство «ВІДВАЖНИХ» відзвітувало про хід будівництва житлового комплексу “BURGUNDIA”. Там активно продовжують відновлювальні роботи. Здійснюють демонтаж пошкоджених та монтаж нових склопакетів, розпочали монтаж поливу, продовжують озеленення території комплексу та завершують основні фасадні роботи. Проце повідомляє пресслужба товариства «ВІДВАЖНИХ».

У пресслужбі зазначають «хто ще не встиг придбати омріяне житло у ЖК «BURGUNDIA» – відділ операцій з нерухомістю «ВІДВАЖНИХ» завжди до ваших послуг щодня з 9.00 до 17.00 – без перерви та без вихідних».


Нагадаємо, товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 16 житлових комплексів, у яких уже проживає 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проекти в галузі нерухомості, як ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tawn Буча», «Буча Квартал», «Центральний», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» будує ЖК «Novator Irpin» та ЖК «Burgundia».

Поділитися