Поділитися


Антитіла та Мамахохотала поділилися успіхом в Ірпені

2 липня в Ірпені стартував масштабний саміт лідерства для молоді Б.У.М. , який відвідали топ-спікери, серед яких – фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя та шоумен студії “Мамахохотала” – Роман Грищук.

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя, у статусі Молодіжного посла UNICEF Ukraine, відкрив захід. Він поділився власним досвідом роботи в команді, як працювати і мислити позитивно та досягати своєї мети! Ну і звичайно поспілкувався з учасниками заходу.



Від команди “Антитіла” ми бажаємо всім учасникам Б.У.М.у успішно і з користю провести наступні три дні! Дякуємо за запрошення Мiнiстерство молоді та спорту України, а також Українська академія лідерства“, – прокоментувала команда гурту на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Ще одним відомим спікером заходу став засновник студії “Мамахохотала” – Роман Грищук.



“Був спікером. Поділився нашим досвідом втілення своєї мрії. Впевнений, через 10 років, а може і раніше, кожен з них досягне успіху у своїй сфері”, – розповів Грищук.

Б.У.М. – це саміт лідерства, де 500 молодих активних людей з усієї України зібралися разом на триденний інтенсив задля обміну досвідом і ідеями, які в подальшому можна втілити у розвиток національних та локальних ініціатив, а також послухати лекції та історії успіху відомих менторів і топ-спікерів країни.

Поділитися