Поділитися


Студенти Податкового університету пройшли навчальний курс у професора із США (відео)

Стівен Хамфріс. Професор Університету Алабами. Вперше  викладачі Державного податкового університету, що в Ірпені, зустріли його минулого року, коли американець, як адвокат, фотографував руйнації закладу — докази воєнних злочинів. Познайомившись, в університеті запропонували Стівену читати для студентів гостьові лекції.  І професор погодився.

Стівен Хамфріс, професор Університету Алабами (США):

«Я прибув сюди , бо дуже хотів розширювати співпрацю України і Сполучених Штатів Америки. До речі, я займаюся волонтерською діяльністю і дуже хочу допомогти Україні в захисті від російської агресії».

Випадкова зустріч переросла у тісну співпрацю. Зараз американський професор приїхав до університету, щоб особисто вручити сертифікати про пройдене навчання студентам Навчально-наукового інституту права, з якими безкоштовно працював онлайн з лютого цього року.

Стівен Хамфріс, професор Університету Алабами (США):

«Я навчаю американському корпоративному праву. Це той курс, який проходять усі американські студенти на першому курсі. І це основний курс, необхідний для того, щоб навчитися здійснювати фінансову діяльність на території США».

Професор з Америки дав високу оцінку українським студентам у сприйнятті матеріалу англійською мовою.

Олександра Ільніцька, голова студентського парламенту ДПУ:

«У першу чергу ми набували навички англійською мовою. І для нас це підняття до того рівня, що ми можемо вільно розмовляти англійською мовою».

Володимир Золотих, студент Навчально-наукового інституту права:

«Було дуже цікаво, оскільки Стівен дуже харизматична людина. Він іноземець і це перший фактор, який заінтригував нас, як студентів».

Дмитро Серебрянський, в. о. ректора Державного податкового університету:

«Він один із перших, які започаткували таку серію лекцій для студентів юридичного факультету, але ми хочемо розширити цю практику і для студентів інших факультетів. Це економічних, фінансових спеціальностей».

А тим часом, на зустрічі з викладачами-правниками професор сповістив, що в Університеті Алабами організовує фотовиставку про зруйнований ДПУ та Ірпінь. Сказав, що до особистих фото в експозицію виставки додасть і книгу «Битва за Ірпінь», в якій задокументовані воєнні злочини російської армії на території Ірпінської громади.

Поділитися