Поділитися


Соціально незахищені сім’ї в Ірпені отримали благодійну допомогу

Родини вимушених переселенців, які живуть в Ірпені, а також багатодітні сім’ї та жінки, які постраждали від домашнього насильства, отримали благодійну допомогу від громадської організації «Національна платформа “Жінки за мир”». Про це повідомила керівниця ірпінського Громадського центру по роботі з внутрішньо переміщеними особами Надія Філімонова-Скрипка.

«”Промінчик добра і світла у часи темряви” – саме так можна назвати сьогоднішній день у Громадському центрі по роботі з внутрішньо переміщеними особами в м. Ірпінь. Адже до нас завітали в гості “Жінки за мир” в особі Ельміри Дорошенко з допомогою для наших підопічних. Привезли такі актуальні наразі зимові дитячі комбінезони та дитяче харчування. Більше 10 родин отримали, крім благодійної допомоги, ще й порцію уваги, доброти і любові, що в наш час є вкрай цінним! Майже всі родини – це вимушені переселенці, які обрали Ірпінський регіон як другу домівку. Інші родини – багатодітні та жінки, постраждалі від домашнього насильства, що проживають наразі у соціальному центрі», – написала Надія Філімонова-Скрипка на своїй сторінці у фейсбуці.  

Нагадаємо, цієї осені в ірпінському Громадському центрі по роботі з ВПО відкрилася студія «LEGO-ленд» для дітей віком від 4 до 6 років. У ній безкоштовно займаються діти з соціально незахищених категорій (багатодітних і малозабезпечених сімей, переселенців, родин, які перебувають у складних життєвих обставинах тощо).  

Поділитися