Поділитися


Про підготовку до Чемпіонату світу з мотокросу в студії телеканалу XSPORT

Менше місяця залишилося до проведення Чемпіонату світу з мотокросу в Приірпінні. На мотоциклетній трасі спортивно-технічного клубу “СОНА”, ні на день не припиняється підготовка. Про це розповів Олександр Пащинський – головний організатор 5-го етапу WSC – Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками 2019, в студії Телеканалу XSPORT . Вже зовсім скоро світова колясочна першість завітає до України. Пряма відеотрансляція змагань на Телеканалу XSPORT 18 та 19 травня. Квитки на захід можна придбати на CONCERT.UA

На фото Олександр Пащинський та спортивний коментатор Телеканалу XSPORT Антон Топчій

Міжнародні норми відрізняються від українських. На мототрасі СТК “СОНА” вже було багато перевірок та інспекцій траси. Але організатори зробили все щоб локація для чемпіонату відповідала усім нормам та стандартам. Зараз мототраса вже готова приймати змагання світового рівня.

18 та 19 травня на мототрасі СТК “СОНА” змагатимуться у швидкості спортсмени на мотоциклах з колясками та квадроциклах з 30 країн світу. Раніше про свою готовність приїхати на Київщину заявив і зірка мотокросу, багаторазовий чемпіон світу серед екіпажів Деніель Вільямсен.

Даніель Вільямсен, 10-разовий чемпіон світу серед екіпажів:

«Тут організатори провели неймовірну роботу – це чудова мототраса. Українські спортсмени можуть пишатися, що мають такий трек. Я вже збираюся повернутися сюди на Чемпіонат світу-2019».

Вже зараз організатори готуються прийняти на Чемпіонаті світу з мотокросу рекордну кількість глядачів. Кажуть – це будуть не просто видовищні спортивні змагання, а яскрава подія вихідного дня для усієї родини. Обіцяють великий фудкорт, показові виступи, анімацію для дітей.

Поділитися