Поділитися


Перше україномовне гумор-шоу «Вар’яти» в Ірпені

В Ірпені 23 березня відбудеться концерт «Вар’яти-шоу». Локацією для проведення обрано Центральний будинок культури. Який вже традиційно збирає повний зал глядачів, що вихідних, на вистави та концерти.

«Вар’яти-шоу» — україномовне розважальне шоу та телевізійний серіал переважно на побутові теми. Шоу позбавлене нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику. Очільником і одним з ведучих «Вар’ятів» є Сергій Притула.

Проект з’явився у 2010 році і Тернополі, перший виступ пройшов 28 травня 2010-го під назвою «Перше україномовне гумор-шоу „Вар’яти“». 2 листопада 2016 відбулася прем’єра телеверсії шоу в ефірі Нового каналу.[

Для телеверсії було змінено схему шоу, з моменту появи на телебаченні кожен виступ складається з блоків. До зйомок у ефірах час від часу запрошуються відомі особистості.

Учасники проекту позиціонують його як народний, тобто доступний всім верствам населення, тому ціни на концерти можуть суттєво відрізнятись в столиці і невеличких містах. Сергій в інтерв’ю жартівливо сказав, що їм простіше влаштувати додаткові концерти, аніж піднімати ціни на квитки.

Вар’ят — слово галицького діалекту української мови і львівської ґвари, що означає «ненормальний, несамовитий, божевільний».

Інформацію про шоу взято з Вікіпедіа

Поділитися