Поділитися


Олександр Маркушин вручив подяки працівникам інтернет-провайдера «Домінет» (фото)

Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин вручив подяки працівникам інтернет-провайдера «Домінет», який, за словами мера, «завжди відгукується на потреби Ірпінської громади».

На своїй сторінці у фейсбуці Маркушин наголосив, що саме «Домінет» безкоштовно забезпечив інтернетом жителів «Залізного містечка» та модульного містечка на території санаторію «Дубки», де мешкають ірпінці, які втратили житло внаслідок бойових дій.

Міський голова відзначив, що «Домінет» у перші дні деокупації Ірпеня за власні кошти відновив у місті магістралі та першочергово підключив до інтернету об’єкти критичної інфраструктури. «І це при тому, що майно компанії теж серйозно постраждало», – підкреслив мер.

«Дякую всім монтажникам, зварювальникам, водіям, менеджерам, операторам кол-центру, підрядникам та постачальникам “Домінету” за внесок у відновлення інтернету в Ірпені. І, звісно, від імені громади дякую менеджменту та засновникам “Домінету” за рішення доінвестувати в економіку міста та відновити магістралі», – написав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, також компанія Домінет» безкоштовно надала інтернет для роботи нової міської системи оповіщення, яка попереджатиме ірпінців про п’ять типів тривоги.

Поділитися