Поділитися


Один з ресторанів Ірпеня дарує унікальну можливість – виграти подорож до Парижу!

Мережа ресторанів HANAMI оголосила розіграш подорожі в найромантичніше місто світу – Париж! З умовами участі можна ознайомитися на офіційній сторінці реторвну у Facebook.

Париж – без перебільшення, одна з головних туристичних Мекк, куди хочуть потрапити мільйони людей. Романтичний, казковий, епатажний… Якими тільки епітетами його не наділяють. Але я розповім вам про місто без вже набридлого «у Парижі мріє побувати кожен» або «побачити Париж і померти».

По-перше, Париж у наш час – не таке вже й недосяжне задоволення, аби називати «мрією усього життя». Все цілком реально. У 21 столітті, напевне, актуально мріяти полетіти на Марс чи щось подібне, а Париж – то вже з розряду «планую поїхати». По-друге, у вас що оригінальніших мрій нема? Читайте також Клермон-Ферран – місто згаслих вулканів у Франції Париж цілком реальне місто, столиця Франції, де люди також незадоволені життям (згадайте протести «жовтих жилетів»), часто стоять у заторах. У них також є сірі будні, які вони прикрашають думками про відпочинок в екзотичних місцях. Але оскільки Париж стабільно потрапляє у різні рейтинги найкрасивіших міст світу, побачити його все ж варто.

Париж цікавий тим, що він різний / фото Yury Shulhevich
Фото Yury Shulhevich
Поділитися