Поділитися


Ми неодноразово гасили пожежі навіть під обстрілами: ірпінський рятувальник розповів про роботу ДСНС під час бойових дій

Державна служба України з надзвичайних ситуацій опублікувала інтерв’ю із заступником начальника пожежної частини ДСНС в Ірпені Дмитром Чичкою. Це вже другий епізод подкасту «Служба надзвичайних», в якому ДСНС розповідає про своїх працівників та працівниць, які виконують героїчні завдання.

В інтерв’ю Дмитро Чичка поділився подробицями про роботу рятувальників під час бойових дій на Київщини, про евакуацію людей з Приірпіння через Романівський міст, про евакуаційні колони з окупованої Бучі, про героїчну роботу працівників ДСНС, про роботи після деокупації Ірпеня та як загалом змінилася робота рятувальників після початку повномасштабної війни.

Нагадаємо, дізнатися більше про події лютого-березня 2022 року в Ірпені можна у документальному фільмі «Форпост Ірпінь», основою якого стали відеоматеріали зняті на мобільні телефони безпосередніми учасниками подій. Фільм знятий на основі книги «Битва за Ірпінь» Петра Щербини. Подивитись його можна на сайті, на Ютуб-каналі чи на платформі Megogo.

Поділитися