Поділитися


Ліцеїсти ІЛІТу долучилися до всеукраїнського благодійного проєкту «Книга на фронт»

Учні Ірпінського ліцею інноваційних технологій взяли участь у всеукраїнському благодійному проєкті «Книга на фронт». Про це написали на сторінці ІЛІТу у фейсбуці.

У межах цієї ініціативи кожен українець може придбати книжку в магазинах «Клуб сімейного дозвілля», «КМ-Букс», «Моя книжкова полиця» або «Сяйво книги» та залишити її на спеціальній полиці.

Учні ІЛІТу обирали книжки, які, на їхню думку, могли б відволікти українських захисників від напружених бойових днів.  У кожній книзі вони залишили маленьке послання для військових.

«Я вдячна Вам за кожен день, протягом якого я можу жити та вчитися новому. Я читала цю книгу під час окупації Ірпеня, вона допомогла мені відволіктись. Сподіваюсь, Вам також сподобається», — поділились в ІЛІТі одним із них.

Ініціаторами участі ІЛІТу в акції «Книга на фронт» стали учні ліцею, які є активними учасники військово-патріотичного руху «Джура»

Нагадаємо, раніше учні Ірпінського ліцею інноваційних технологій зібрали та відправили допомогу ірпінчанину Дмитру Хоменко та його підрозділу, який боронить Україну від російських окупантів в гарячій точці фронту.

Поділитися