Поділитися


Компанія SOCAR за два місяці відбудувала школу в Ірпені 

У рамках проєкту «SOCAR. Україна. Разом» компанія «SOCAR Energy Ukraine» відновила пошкоджену Ірпінську школу №12 імені Заріфи Алієвої.
Сьогодні, 1 вересня, учні прийшли до відремонтованої школи №12, яка ще декілька місяців тому була напівзруйнована загарбниками. Тепер вона має новий дах, вікна та вітражі, оновлений фасад, відремонтовані класи та кабінети, спортзал, який найбільше постраждав від вибуху, а також установлені в бомбосховищі санвузли.

«Для нас велика радість повернути дітям можливість навчатися в стінах рідної школи. Особливо, коли мова йде про дітей Ірпеня. Для SOCAR справа честі підтримувати Україну та українців у будь-які часи, а особливо – зараз, коли так багато руйнувань і багато хто потребує допомоги», – зазначив директор мережі SOCAR Ігор Орлов.

«Ми вдячні компанії SOCAR за долучення до відновлення нашого міста й школи №12 зокрема. Тепер діти мають змогу розпочати новий навчальний рік, як належить – у гарному відремонтованому приміщенні», – заявив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Нагадаємо, нещодавно мер разом із головою Інвестиційної ради Ірпеня Володимиром Карплюком та народним депутатом України Сергієм Тарутою заснував Фонд відновлення Ірпеня.

«Ірпінь розпочав співпрацю з компанією SOCAR ще 2014 року. З того часу український менеджмент компанії показав приклад ефективного державно-приватного партнерства та міцної українсько-азербайджанської дружби. Переконаний, що це тільки початок великої історії співпраці», – зазначив Володимир Карплюк.

Школярі та їхні батьки не очікували, що матимуть змогу повернутися до навчання у стінах школи №12. «Ми думали, що доведеться навчатися дистанційно або ж шукати іншу школу. Я була така засмучена через це», – каже учениця 3-А класу Даша. «Я з моїми друзями такі щасливі, що школа відремонтована. Вона стала навіть краща, ніж була», – ділиться враженнями Петро з 2-Б.

Інформація про «SOCAR Energy Ukraine»

«SOCAR Energy Ukraine» — це мультибрендовий комплекс, який об’єднує роздрібну мережу АЗК, велику й дрібну оптову торгівлю всіма видами пального та імпортного природного газу, а також власну логістичну систему.

SOCAR безкоштовно заправляє спецтранспорт – машини швидкої допомоги та ДСНС. Благодійний фонд «SOCAR Благо» разом із БФ «Твоя опора» надає гуманітарну й медичну допомогу лікарням та мирним жителям.

АЗК SOCAR є доступними для маломобільних груп населення. Один із напрямків соціальної відповідальності компанії — популяризація безбар’єрності в суспільстві. У листопаді 2020 року компанія долучилася до спільноти «Бізнес без бар’єрів» та приєдналася до ініціативи першої леді України Олени Зеленської – Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

Поділитися