Поділитися


Ірпінський дитсадок «Бджілка» отримав у подарунок нові дитячі майданчики (відео)

У День захисту дітей вихованці ірпінського дитсадка «Бджілка» отримали в подарунок нові дитячі майданчики. Їх встановили на заміну тих, що були пошкоджені під час бойових дій на території громади.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Дякуємо сьогодні ІТ-компанії «Evoplay», яка за два дні відновила усі дитячі майданчики у цьому закладі. Побудувала нові гірки, нові гойдалки, нові пісочниці. Вклала сюди близько півмільйона гривень, надзвичайно швидко все відновила, щоб діти могли радіти і гратися на нових майданчиках».

Олена Шокало, завідувачка дитсадка «Бджілка»:

«Це були неймовірні емоції, коли вони побачили, що замість старих, осколками побитих майданчиків стоять нові».

З нагоди Дня захисту дітей ІТ-компанія «Evoplay» організувала для вихованці «Бджілки» ще й невеличке свято.

Нагадаємо, дитсадок «Бджілка», як і багато інших дошкільних закладів громади,  був серйозно пошкоджений під час бойових дій. Минулого року його одним із перших повністю відновили.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Тоді ЮНІСЕФ профінансував роботи по відновленню фасадної частини і ремонту бомбосховища. Також виділялися кошти і з місцевого бюджету, і виділялися субвенції. Тому що і з покрівлею були проблеми. Заклад серйозно був пошкоджений».

Олена Шокало, завідувачка дитсадка «Бджілка»:

«На сьогоднішній день виховується двісті дітей. Але, на превеликий жаль, зараз не усі відвідують, тому що декотрі ще перебувають за кордоном і не повернулися. І зараз випускаємо дітей до школи та очікуємо на перше вересня двісті нових діток зустріти».

Поділитися