Поділитися


Ірпінські ліцеїсти зустрілися із всесвітньовідомою борчинею Іриною Коляденко (відео)

Титулована борчиня з Ірпеня, призерка Олімпійських ігор та вже двічі чемпіонка Європи Ірина Коляденко завітала в Ірпінський ліцей інноваційних технологій на запрошення учнів.

Ірина тільки-но повернулася з Хорватії, із чемпіонату Європи з вільної боротьби. Там вона чотири рази виходила на килим і жодного разу не програла. Ліцеїсти розпитували Коляденко про її шлях у великий спорт, тренування та як вона налаштовує себе на перемогу.

Ірина Коляденко, чемпіонка Європи з вільної боротьби:

«Налаштована була, щоб привезти золото, тому що я не могла навіть подумати, що привезу срібло. Ні, для мене це було табу. Я повинна була викластися, всі сили свої залишити на килимі для того, щоб перемогти».

Привітати борчиню із черговою перемогою в ІЛІТ завітав Володимир Карплюк – голова Інвестиційної ради Ірпеня, засновник товариства «Відважних». П’ять місяців тому товариство «Відважних» подарувало чемпіонці ключі від власної квартири у сучасному ЖК «Бургундія». А зараз готує подарунок для ірпінських ліцеїстів.

Володимир Карплюк, голова Інвестиційної ради Ірпеня, СЕО Товариства «Відважних»:

«Наше товариство викупило приміщення, ми зараз будемо робити там ремонт. Хочемо зробити для ІЛІТ лабораторію. Ми хочемо зробити крутий об’єкт, де буде можливість використовувати вартісне обладнання для того, щоб себе розвивати. Нехай у вас у напрямку освіти будуть такі самі результати, як в Ірини у спорті!».

Ще одну гарну новину ліцеїстам повідомила в.о. директора навчального закладу Марія Гостін. Вона розповіла, що незабаром у бомбосховищі ІЛІТ облаштують тренувальну залу, де буде займатися Ірина Коляденко.

Марія Гостін, в.о. директора Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

«Якраз от сьогодні показали Ірині місце для її тренувань. Вона надзвичайно захопилася цією ідеєю, що зможе тренуватися у нас в ІЛІТ. І діти, звичайно, теж раді, що вони зможуть спостерігати за цим дійством. Можливо, кожен із них собі там думає, як би долучитися до цих тренувань».

Антон Головенко, депутат Ірпінської міської ради:

«Вже не перший рік агітує у спорт, вона зустрічається з дітками, вона ходить по школах. Завжди намагається максимально долучити до фізичного виховання наших діток ірпінських. За це я їй щиро вдячний».

Філіп, вихованець Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

«Мені за честь жити з нею в одному місті та ,можливо, навіть тренуватися в одному залі майбутньому».

Після спілкування з дітьми Ірина розповіла, що й сама зарядилася натхненням на нові звершення. Нові Олімпійські змагання не за горами. А це чергова можливість розказати і показати всьому світові, хто такі українці.

Ірина Коляденко, чемпіонка Європи з вільної боротьби:

«Наразі наші люди мотивують, мені здається, весь світ. Коли бачать, як ми стоїмо від війни, який у нас сильний дух. Ти їдеш на кожні змагання і користуєшся кожним моментом для того, щоб сказати, що в тебе відбувається в країні. Це наша така місія, я рахую, яку мають робити всі спортсмени».

Поділитися