Поділитися


Ірпінська волонтерка й боєць тероборони Ірпеня стали героями відеорозповіді про співпрацю волонтерів і «Нової пошти» 

Депутатка Ірпінської міської ради і волонтерка Оксана Нечитайло, боєць тероборони Ірпеня Віктор Літвінов (позивний «Гулівер»), співзасновник волонтерського проєкту «Добробат» Ростислав Смірнов і телеведучі ранкового шоу «Сніданок із “1+1″» стали героями відеоролика, присвяченого соціальній діяльності компанії «Нова пошта» під час війни, зокрема підтримці волонтерських і благодійних організацій.

«Ця відеорозповідь – це подяка з боку волонтерів кожному працівнику “Нової пошти” за їхню віддану роботу у воєнний час. Вже 500 благодійних фондів та волонтерських організацій сьогодні перевозять свої вантажі за кошти “Нової пошти”, і їхня кількість збільшується щодня. Компанія доставила продуктові набори від меценатів для 700 тисяч родин, перевозить життєво необхідні ліки до 14 областей України на Південному Сході та в Центрі України, допомагає евакуювати бізнеси до більш безпечних регіонів. Загалом “Нова пошта” за час війни доставила 17 тисяч тонн гуманітарних вантажів. Це вага 38 монументів “Батьківщина-Мати”», – зазначається в пресрелізі компанії. 

За словами Ростислава Смірнова, сьогодні проєкт «Добробат», який активно підтримує «Нова пошта», об’єднав понад 40 тисяч волонтерів із усіх регіонів України. Лише в Ірпені добробатівці демонтували 19 зруйнованих будинків та розібрали завали ще 26-ти.

«Волонтерство – це соціальний захист українців, який створений єднанням сердець, що відрізняє нас від рашистів», – наголосила Оксана Нечитайло.

Відеоролик транслюватиметься в соціальних мережах, а також на телеканалах «ТЕТ» і «2+2».

Поділитися