Поділитися


Ірпінську лікарню відвідав Міністр охорони здоров’я

Сьогодні Ірпінську центральну міську лікарню з робочим візитом відвідав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. Про це повідомив міський голова Олександр Маркушин.

«Міністра зацікавила налагоджена система киснезабезпечення у нашому інфекційному відділенні. Візит виявився досить несподіваним, але дуже результативним. Директор лікарні Антон Довгопол особисто доповів Міністру про проблемні питання взаємодії між медичним закладом та Національною службою здоров’я України. Крім того, Антон Михайлович описав Віктору Ляшку ситуацію, яка склалася щодо зменшення обсягів фінансування від НСЗУ за пакетом “Стаціонарна медична допомога пацієнтам з Covid-19”. Міністр запропонував обговорити все це більш детально під час особистої зустрічі з Антоном Довгополом, яка має відбутися уже найближчим часом», – зазначив Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, «ще один вагомий результат сьогоднішньої зустрічі – домовленість про фінансування від держави системи киснезабезпечення для нашого нового медичного центру, який також відвідала делегація, на суму близько 7 мільйонів гривень».

«Дякую Віктору Ляшку за те, що вислухав нас, почув та за високу оцінку роботи Ірпінської центральної міської лікарні!» – наголосив мер.

Нагадаємо, наприкінці березня ц. р. в Ірпінській лікарні запрацювала автономна киснева станція для забезпечення хворих на Covid-19. Медзаклад став незалежним від постачальників кисню. Станція оснащена трьома генераторами. За годину система здатна відфільтровувати з повітря 40 кубометрів готового до використання кисню.

Поділитися