Поділитися


Ірпінська «Муніципальна варта» і поліція застерігають водіїв від неправильного паркування

Поліція і «Муніципальна варта» проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з водіями, які паркують автомобілі на проїжджій частині вул. 8-го Березня в Ірпені. Про це повідомляє сайт комунального підприємства.

У «Мунварті» зауважують, що водії-порушники «вподобали вузьку проїзну частину вул. 8-го Березня як паркомісця для своїх авто, створюючи перешкоду дорожньому руху та загрозу безпеці».

«Ми інформуємо людей, що на даній ділянці дороги зупинка та стоянка транспортних засобів заборонена, звертаючи увагу водіїв на встановлені знаки 3.34 “Зупинка заборонена”. На лобове скло автомобілів, залишених із порушенням правил зупинки і стоянки, інспектори розкладали попередження про порушення правил дорожнього руху. Застерігаємо водіїв – дане правопорушення є підставою для евакуації!» – йдеться в повідомленні.

При цьому зазначається, що «це лише перший крок у наведенні ладу з паркуванням автомобілів у місті».

«Незабаром в місті розпочне роботу відділ контролю паркування. У перші пару місяців своєї роботи інспектори з паркування проводитимуть профілактично-роз’яснювальну роботу, інформуватимуть водіїв про те, що в разі порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів до них будуть застосовані заходи адміністративного впливу. Згідно з законодавством, інспектор із паркування буде складати постанову про порушення без присутності водія або власника транспортного засобу. Також інспектори з паркування можуть здійснювати тимчасове затримання (евакуацію) транспортних засобів самостійно», – інформує «Мунварта».

Нагадаємо, минулого тижня були евакуйовані на штрафмайданчик автомобілі, неправильно припарковані на вул. Джерельній. Евакуації передувала проведена в цьому мікрорарайоні  двотижнева інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо правил зупинки і стоянки.  

Поділитися