Поділитися


Інтернет-провайдер «Dominet» допоміг облаштувати в Ірпені систему оповіщення, яка попереджатиме про 5 типів тривоги 

Компанія «Dominet» безкоштовно забезпечила ірпінське комунальне підприємство «Муніципальна варта» інтернетом для роботи нової міської системи оповіщення, яка може попереджати про п’ять типів тривоги. Окрім повітряної тривоги, це сигнали про радіаційну чи хімічну небезпеку, а також про загрозу артилерійського обстрілу чи вуличних боїв. Про це повідомляє телеграм-канал провайдера.

У повідомленні зазначається, що жителів міста оповіщатимуть про небезпеку шість рупорних IP-гучномовців. Вони встановлені на вул. Шевченка, 2-А (міська рада), вул. Новооскольській (сквер «Мама»), вул. Соборній (парк «Дубки»), на перехресті вул. Університетської та Чехова (біля парку «Центральний») та на перетинах вул. Северинівської з вул. 10-а лінія й Натана Рибака.

Загалом в Ірпені працює вісім гучномовців, які сповіщатимуть містян про початок та завершення тривоги. Для кожного типу створені унікальні звукові сигнали, аналогічні сигналам із застосунку «Повітряна тривога». Якщо в місті буде зафіксовано декілька тривог, звукові сигнали програватимуться послідовно.

«Для інтернет-провайдера “Dominet” співпраця з Ірпінською міською радою є пріоритетним напрямком соціальної відповідальності», – підкреслили в компанії.

Поділитися