Поділитися


Чому кияни віддають перевагу Ірпеню

Ірпінь – це ідеальне місце для відпочинку після напруженого робочого тижня в Києві. Зважся на втечу у вікенд з мегаполісу до міста парків і незабутні вихідні вам гарантовані.

Щовихідних до Ірпеня приїзжають сотні киян щоб відпочити в оточенні вікових дубів та сосен, доглянутих парків та скверів їз приголомшивим ландшафтним дизайном, захоплюючими зонами для дитячих забав і облаштованими місцями для занять спортом. Місце в гармонії з собою та природою, де з вікон видно білок між деревами і чути щебетання птахів між гіллям. Місце для гарного самопочуття і відпочинку!

В двох парках міста, а саме парку “Центральний” та “Дубки”, а також на набережній міста облаштовані зони для BBQ. Всі охочі можуть скористатися мангалами та столиками з лавками безкоштовно. В Ірпені піклуються про чистоту та комфорт зон для відпочинку, тут як в американських фільмах можна посидіти чи полежати на доглянутому зеленому газоні. Тому що зелені зони в Ірпені створені для відпочинку, а не для того щоб встановлювати таблички “Не ходити по газону”. Це ідеальне місце для відпочинку розташоване лише в 15 хвилинах від Києва. Саме в Ірпені ви зрозумієте наскільки комфортними і доглянутими можуть бути сучасні українські міста!

Поділитися