Поділитися


«Antiterror Security Group» безкоштовно охоронятиме ірпінський дитячо-юнацький клуб «Дивосвіт»

Об’єкт під охороною. На дверях Ірпінського дитячо-юнацького клубу «Дивосвіт» щойно з’явилася наклейка з логотипом охоронної фірми «Antiterror». Це означає, що відтепер цей заклад під надійним захистом. Компанія «Antiterror Security Group» підписала договір із «Дивосвітом» про надання своїх послуг на безкоштовній основі.  

Марина Просяник, в. о. заступника начальника служби у справах дітей та сім’ї ІМР:«Ми щиро дякуємо за таку можливість. Хочу нагадати про те, що це дуже символічно, оскільки цей договір підписаний напередодні Всесвітнього дня людини з інвалідністю. Оскільки найголовніша направленість клубу «Дивосвіт» – на соціалізацію та розвиток саме діток із інвалідністю, тому щиро вдячні».

Директор компанії Дмитро Орлов каже – безкоштовна опіка такими об’єктами, як «Дивосвіт», є для фірми не винятком, а радше правилом. Адже від самого заснування їхня охоронна компанія сповідує принципи соціально відповідального бізнесу.

Дмитро Орлов, директор компанії «Antiterror Security Group»:«На даний час ми дуже активно розвиваємо цей напрямок. Якщо компанія працює в цьому місті, значить, вона повинна активно брати участь у розвитку міста. Ми активно на цей час співпрацюємо з такими закладами, як “Дивосвіт”, щоб безпечно могли себе почувати діти, а також персонал».

Фахівці «Antiterror» установили в приміщенні дуже зручну сигналізацію – кнопку тривоги. Сам пристрій передачі сигналу тривоги нікому в очі не кидається – його заховали в шафу. А в активному використанні – два брелки. Їх можна всюди носити з собою і у випадку небезпеки натиснути на кнопку.

Дмитро Орлов:«До нас на пульт надходить сигнал тривоги, і наш черговий одразу відправляє до вашого закладу групу швидкого реагування».

Оксана Нечитайло, депутатка Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя»:«У “Дивосвіті” знаходяться лише дітки, матері й виховательки. Тобто тут лише жіночий колектив. Тому ми надзвичайно вдячні компанії “Antiterror”, яка погодилася безкоштовно встановити кнопку безпеки, і вони можуть бути впевнені, що протягом 10 хвилин до них приїде група швидкого реагування».

Поділитися