Поділитися


9 липня зірки You Tube в Ірпені

Хайпові блогери You Tube канала “BAMPER TV” – Петро Бампер і Сергій Сус випускають комедійне шоу “Без цензури”, яке ви зможете побачити вже не в You Tube , а особисто у вашому місті. Про це інформує на своїй сторінці в Facebook Квиткова каса міста Ірпінь.

Фірмовий гумор Бампера і Суса не залишить байдужим нікого.

Зокрема, Петро Бампер тільки одних значень слова “х…й” знає понад 350, вміє посилати в 122 еротичних маршрути, а також також пояснити теорему Піфагори винятково забороненими у літературній мові слова. І це не лайка, а чітко сформульована народна мудрість.

Сус є першим послідовником народного філософа.

Петро Бампер і Сергій Сус – одні з найвідоміших і популярних комедійних блогерів українського Ютубу, вони володіють нереальним почуттям гумору, шаленою енергетикою та неадекватною харизмою, їх жарти одразу запам’ятовуються, а репліки розходяться на цитати.

Шоу Петра Бампера і Суса «Без цензури» – кращий привід зібратися з друзями, щоб добре провести вечір і отримати заряд позитивних емоцій.

Придбати квитки ви можете у нашому квитковому офісі в Ірпені на Шевченка, 3А (фойє Центральної бібліотеки). Бронювання за тел. 0631023508. 

Поділитися