Поділитися


30 березня Бізнес-клуб для Мам-підприємців!

Уже в цю суботу (30 березня) в Центрі підтримки підприємців “I-Smart” стартує унікальний для нашого міста проект «Бізнес-клуб для Мам-підприємців!» (Moms-Entrepreneurs weekend Club).

 Якщо ти: – мама в декреті, і плануєш зайнятися своєю справою, але не знаєш, що зараз в Ірпені актуально, якщо ти Мама, яка просто вирішила кардинально змінити свою кар’єру і почати працювати на себе, або ти просто плануєш стати Мамою і не знаєш , як це поєднувати з підприємництвом, тоді тобі до нас! Запам’ятай: вагітність-не вирок!)

Відкриває серію наших зустрічей лідер думок нашого міста, успішний підприємець, найпопулярніший Instagram блогер (понад 100 тис. Передплатників) і звичайно улюблена мама Валерія Чупріна.

Валерія реалізувала себе як (професійний фотограф з 11 річним стажем, а також входить до п’ятірки лідерів великої зарубіжної компанії). Вона як ніхто знає, як будувати власний бренд, і розвивати власний бізнес в Instagram.

В даний час, вона займає 123 позицію в світовому рейтингу своєї компанії.

Отримала Mercedes за успішну роботу, і заробляє більше 150 тис гривень среднеьомесячно.

А також Валерія мама. Тому знає, як важливо розподіляти часовий ресурс, і сили.

Під час зустрічі Валерія розповість:

????  які є популярні напрямки розвитку власної справи, а також кар’єри для жінок в нашому місті;

???? Instagram як інструмент для просування свого бізнесу і монетизації результатів твоїх досягнень

????А також про секрети побудови тайм-менеджменту

І ще багато корисної інформації, ви зможете почути в офісі “I-Smart” за адресою Ірпінь, вул. Шевченко, 5 (будівля РАГСу), вхід з двору.

0939151007

0635921268

Участь безкоштовна,
реєстрація обов’язкова

РЕЄСТРАЦІЯ ТУТ

Поділитися