Поділитися


В Ірпені виступить французький співак, що у Національному відборі на Євробачення 2019 представив україномовну пісню

Популярний співак Поль Манондіз, який переспівав хіт Олега Винника французькою мовою та взяв участь у Національному відборі на Євробачення 2019 з україномовною піснею “Про Що Мовчить Моє Серце”, виступить в Ірпені 19 травня на сцені Центрального будинку культури.

Його називають французом з українським серцем, хоч народився у Бельгії і, як стверджує Вікіпедія, він — бельгієць. Француженка в нього мати, а тато — італієць. Кожен із батьків розмовляв із сином рідною мовою, тож із дитинства знав обидві. А ще бельгійську, англійську, німецьку, тепер же наполегливо вивчає українську. Крутий віраж стався в його житті після того, як побачив у знайомого художника на Монмартрі портрет дівчини, що нагадувала йому ангела. Розшукав її в соцмережах, почалося спілкування, що закінчилось коханням та одруженням. Рік подружжя прожило в Парижі, а в 2015-му переїхало в Україну – про це повідомляє сайт Вільне ЖИТТЯ

Про нашу, а тепер вже і свою, країну він говорить з великим пієтетом: «Маю сильне почуття до України, дуже люблю її, зараз не можу навіть уявити свого життя деінде, в іншій країні»; «Побувавши в українських Карпатах, я зрозумів, що Україна — це мій рай»; «В Україні я знайшов важливі для мене особливості: незважаючи на труднощі на кшталт корупції, низьких зарплат, жителі країни вміють залишатися щасливими і згуртованими, чого не зустрінеш у Франції»; «Я великий патріот України».

Фото з вільних джерел

Поділитися