Поділитися


Фонд відновлення Ірпеня представив відеорозповідь про зруйнований будинок родини Миронових (відео)

Фонд відновлення Ірпеня представив відеорозповідь про зруйнований під час бойових дій приватний будинок родини Миронових в Ірпені по вул. Новооскольській, 41.

«Це був будинок загальною площею 120 квадратних метрів. Його збудував ще дідусь сьогоднішнього господаря. Тут мешкали Микола та Ірина Миронови з двома дітьми – донькою Софією та сином Владиславом (6 і 12 років). Наприкінці 2020 року Микола закінчив ремонт будинку і даху. Будинок передавався у спадок від батька до сина. Микола теж хотів подарувати його своєму синові. Але під час бойових дій в оселю потрапив ворожий снаряд. Будинок повністю знищений, залишилися тільки фундамент і сходи. Пошкоджені також паркан і автомобіль», – розповів на своїй сторінці у фейсбуці співзасновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк.

Він зазначив, що допомогти родині у відновленні будинку можна вже зараз, відправивши переказ із приміткою «Родині Миронових».


Нагадаємо, попередні відеорозповіді Фонду відновлення Ірпеня були присвячені будинкам родин ОвдейчуківКушнірівВдовенківЛозовихНовицькихЖуковських і Булічів.

Поділитися