Поділитися


Товариство «Відважних» розпочало роботи з відновлення ЖК «BURGUNDIA 1»

Товариство «Відважних» розпочало роботи з відновлення ЖК «BURGUNDIA 1», що постраждав від військових дій в Ірпені.

Ворожою артилерією було зруйновано вікна, пошкоджено декілька несучих конструкцій будинків, потребує відновлення система електропостачання. Капітального ремонту потребують дахи будинків.

ЖК «BURGUNDIA 1» буде відновлено в найкоротші терміни.

Товариство «Відважних» інформуватиме інвесторів про хід робіт з відновлення житлового комплексу.

Товариство «ВІДВАЖНИХ» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «ВІДВАЖНИХ» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «ВІДВАЖНИХ» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський» тощо.

Товариство «ВІДВАЖНИХ» на 9 місяців раніше заявленого строку здало в експлуатацію житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручило ключі інвесторам від квартир житлового комплексу «Novator Irpin». Наразі «ВІДВАЖНИХ» готується до вручення ключів власникам квартир житлового комплексу «BURGUNDIA», який  вже введено в експлуатацію.

Поділитися